Suglasnost za unos podataka
U doba kada se informacije prenose zadivljujućom brzinom, od neizmjerne je važnosti dobiti pravu informaciju u pravo vrijeme. Poznato je da obrtnici, od svih ponuđenih način komunikacije, najviše koriste usluge mobilnih operatera. Kako bi uspostavila pouzdan sustav informiranja svih svojih članova o najnovijim promjenama u zakonodavstvu, javnim pozivima i bespovratnim potporama dostupnim obrtnicima, organizaciji radionica i seminara, Hrvatska obrtnička komora (HOK) uspostavila je sustav informiranja obrtnika kojime bi se omogućilo slanje kratkim porukama (SMS) te e-mailom.
Ovaj sustav informiranja uspješno dostavlja informacije koje doprinose razvoju poslovanja obrtnika, pojednostavljuje uporabu podataka koji su već obrađeni i time razumljivi, te pružaju dodatna saznanja i savjete čime se poboljšava opća konkurentnost obrta

Dugoročni učinci u smislu dostupnosti velike baze kontakata koji će se služiti za distribuciju raznih vrsta informacija. Razina informiranosti obrtnika o relevantnim temama bit će znatno podignuta.

Kako biste i Vi primali obavijesti Hrvatske obrtničke komore putem Vaših mobilnih uređaja, doviljno je ispuniti ovaj obrazac te prihvatiti uvjete korištenje i dati privolu prem GDPR pravilniku.
Puni naziv obrta bez vl. djela
i kućni broj, zgrada ili stan ako je primjenjivo
mobitel ili fiksni broj
sa uključenim https:// ili http://