Novosti

S ciljem pružanja podrške Vašem poslovanju pripremili smo Vodič za poslovanje u obrtu, namijenjen obrtnicima, ali i onima koji će to tek postati.

Trenutno brojimo više od 112 tisuća obrtnika, s gotovo 222 tisuće zaposlenih u obrtima, što svjedoči o snazi i važnosti obrtništva. Naša želja je da su obrtnici sve brojniji i sve snažniji te maksimalno informirani o svojim pravima i obavezama.

S obzirom na različite prednosti svakog oblika poduzetništva, ključno je pažljivo procijeniti specifičnu situaciju i okolnosti te odabrati ono što najbolje odgovara konkretnim prilikama. Stoga, naš Vodič pruža osnovne informacije na jednostavan način, obuhvaćajući teme kao što su otvaranje obrta, zapošljavanje radnika, obrazovanje u obrtu, minimalni tehnički uvjeti, porezi, doprinosi i druge financijske obveze, računovodstveno poslovanje, financiranje obrta i slično.

Za sva dodatna pojašnjenja i pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem Savjetodavne službe na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj telefona: 01 48 06 666.