Novosti

Hrvatski telekom, partner u HOK Obrtnik plus programu Hrvatske obrtničke komore održat će besplatan webinar za članove HOK-a o vaučerima i bespovratnim sredstvima koja se mogu upotrijebiti za digitalizaciju poslovanja. Webinar će se održati u četvrtak, 7. ožujka 2024. godine s početkom u 15 sati.

Prijavite se OVDJE kako bi dobili sve upute, savjete i odgovore na ključna pitanja za realizaciju EU bespovratnih sredstava.

Ukoliko ste mikro, malo ili srednje poduzeće i imate minimalno jednog zaposlenog sufinancirajte izradu internetskih stranica svog poduzeća, izradu pod-stranica, mrežnih stranica ili izradu web stranice za e-trgovinu, do maksimalnog iznosa od 9.990€ uz 60% sufinanciranja.

Prema Nacionalnom planu za oporavak i otpornost 2021.-2026. najavljeni su vaučeri i bespovratna sredstva koja se mogu upotrijebiti za digitalizaciju poslovanja. Treći i posljednji rok za prijavu na vaučere za digitalizaciju traje od 1.3.2024. do 29.3.2024, što znači da je sada idealno vrijeme da započnete s pripremama. Iskoristite mogućnost ostvarivanja bespovratnih sredstava za digitalizaciju Vašeg poslovanja.