Novosti

Pozivamo Vas da iskoristite priliku i sudjelujete na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2024., koji će se održati od 16. do 20. travnja 2024. godine.

Sajam, koji okuplja oko 700 izlagača iz više od 20 država, predstavlja izvrsnu platformu za prezentaciju proizvoda i usluga obrtnika i poduzetnika na tržištu. Ovogodišnja zemlja partner sajma je Republika Hrvatska, što dodatno ističe značaj hrvatskih izlagača.

Kao i svake godine, Hrvatska obrtnička komora organizira kolektivan nastup članova HOK-a, sufinancirajući 50% troškova standardno uređenog izlagačkog prostora. Stoga, pozivamo Vas da iskoristite priliku i prijavite se za sudjelovanje.

Rok za prijavu nastupa je do 8. ožujka 2024. ili do popune izložbenog prostora. Sve potrebne informacije i obrasce za prijavu možete pronaći na sljedećem linku: https://bit.ly/3SgP9C9.

Za dodatne informacije možete se javiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj: 01/48 06 650 (Dražen Horvat).

Ne propustite priliku za proširenje poslovnih mogućnosti! Prijavite se odmah i osigurajte svoje mjesto na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru 2024.