Statut

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike izradilo je upitnik vezan uz zapošljavanje i rad stranih radnika u Republici Hrvatskoj te njihovu integraciju u hrvatsko društvo.

Cilj upitnika je na jednom mjestu prikupiti osnovne informacije o radu stranih državljana te o zadovoljstvu poslodavaca njihovim radom. Upitnik se sastoji od 14 jednostavnih pitanja, a vrijeme potrebno za ispunjavanje upitnika je oko 5 minuta.

Upitnik se nalazi na slijedećoj poveznici https://forms.office.com/e/09GP8SvcDm .

Rok za ispunjavanje upitnika srijeda, 22. ožujka 2023.

Zahvaljujemo se na suradnji.
U doba kada se informacije prenose zadivljujućom brzinom, od neizmjerne je važnosti dobiti pravu informaciju u pravo vrijeme. Poznato je da obrtnici, od svih ponuđenih način komunikacije, najviše koriste usluge mobilnih operatera. Kako bi uspostavila pouzdan sustav informiranja svih svojih članova o najnovijim promjenama u zakonodavstvu, javnim pozivima i bespovratnim potporama dostupnim obrtnicima, organizaciji radionica i seminara, Hrvatska obrtnička komora (HOK) uspostavila je sustav informiranja obrtnika kojime bi se omogućilo slanje kratkim porukama (SMS) te e-mailom.
Ovaj sustav informiranja uspješno dostavlja informacije koje doprinose razvoju poslovanja obrtnika, pojednostavljuje uporabu podataka koji su već obrađeni i time razumljivi, te pružaju dodatna saznanja i savjete čime se poboljšava opća konkurentnost obrta

Dugoročni učinci u smislu dostupnosti velike baze kontakata koji će se služiti za distribuciju raznih vrsta informacija. Razina informiranosti obrtnika o relevantnim temama bit će znatno podignuta.

Kako biste i Vi primali obavijesti Hrvatske obrtničke komore putem Vaših mobilnih uređaja, doviljno je ispuniti ovaj obrazac te prihvatiti uvjete korištenje i dati privolu prem GDPR pravilniku.
Puni naziv obrta bez vl. djela
i kućni broj, zgrada ili stan ako je primjenjivo
mobitel ili fiksni broj
sa uključenim https:// ili http://

Temeljem članka 73. Zakona o obrtu („Narodne novine“ br. 143/13), i članka 63. Statuta Hrvatske obrtničke komore („Narodne novine“ br. 106/2014 i 84/2016) Skupština Udruženja obrtnika Međimurske županije na 2/2014 sjednici održanoj 02.lipnja 2014. godine, 3/2014 sjednici održanoj 20. studenog 2014. godine i 2/16 sjednici održanoj 16. studenog 2016. godine donijela je "STATUT" Udruženja obrtnika Međimurske županije. Preuzmite PDF datoteku redakcijskog pročišćenog teksta 

Predsjednik Udruženja obrtnika izabran je KOLMANIĆ IVAN,
Zamjenik Predsjednika Udruženja obrtnika Međimurske županije izabran je Golub Franjo

Skupština Udruženja obrtnika Međimurske županije

1. Bozidar Krušelj
2. Franjo Golub
3. Stjepan Podgorelec
4. Davor Mavrin
5. Ivan Kolmanić
6. Izabela Benjak-Horvat
7. Marko Panić
8. Robert Šafarić
9. Franjo Cimerman
10. Krešimir Ivanović
11. Renata Vučenik
12. Kristijan Mikolaj
13. Ratimir Hrešć
14. Josip Novak
15. Danijela Naranđa
16. Zlatka Zadravec
17. Nenad Šimunić
18. Martin Širok
19. Josip Varga
20. Božidar Horvat
21. Dragan Zdolec
22. Zdravko Zver
23. Nikola Mađarić
24. Jerko Treska
25. Davorin Labazan
26. Dušan Sraka
27. Ivan Hren
28. Marijan Bauer
29. Franjo Patafta
30. Dražen Novak
31. Deni Patafta
32. Stjepan Mihalec
33. Robert Horvat
34. David Štampar
35. Boris Lukovnjak
36. Kristina Strniščak
37. Natalija Jakup


Izabrani predsjednici po Cehovima:
Ceh proizvodnog obrta - Krušelj Božidar iz Preloga,
Ceh uslužnog obrta i obrta za intelektualne usluge gospodarskog karaktera - Panić Marko iz D.Mihaljevec
Ceh trgovine - Labazan Davorin iz Mihovljana
Ceh prijevoznika - Hren Ivan iz Mihovljana
Ceh graditeljstva - Patafta Franjo iz Strahoninca
Ceh poljodjeljstva i slatkovodnog ribolova - Horvat Robert iz Sveti Urban
Ceh frizera i kozmetičara - Lukovnjak Boris iz Čakovca

Članovi Upravnog odbora:
1.Krušelj Božidar
2.Golub Franjo
3.Panić Marko
4.Šafarić Robert
5.Labazan Davorin
6.Hren Ivan
7.Patafta Franjo
8.Horvat Robert
9.Lukovnjak Boris
10.Strniščak Kristina
11.Murković Josip

Izabrani članovi Nadzornog odbora:
1.Novak Josip iz Preloga
2.Cimerman Franjo iz Nedelišća
3.Mihalec Stjepan iz Domašinec

Sadržaj ovih internet stranica je isključivo informativne prirode te se informacije ne smatraju obvezujućima.

Udruženje obrtnika Međimurske županije ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost informacija, kao ni eventualnu štetu nastalu kao posljedica e-mail komunikacije ili korištenjem ovih stranica.
Posjetitelji koriste ovu stranicu na vlastitu odgovornost. Ova stranica je zaštićena autorskim pravima te je zabranjena izmjena, kopiranje ili distribucija bez pismene suglasnosti.

Osobne podatke na našoj Internet stranici prikupljamo u obliku kontakt forme. Osobni podaci koji se prikupljaju su ime i prezime, ime tvrtke i e – mail te iste koristimo kako bi odgovorili na Vaš upit. Nakon odgovora Vama, podaci se brišu. Internet stranica sadrži linkove koji vode na stranice drugih pravnih ili privatnih osoba koje imaju različita pravila privatnosti, stoga nismo odgovorni za informacije koje se prikupljaju na njihovim stranicama i pravila privatnosti, njihovu zakonitost i točnost. 

Imate pravo zahtijevati informacije o Vašim osobnim podacima koje smo primili te poslati zahtjev o tome koje vaše podatke imamo te brisanje ili izmjenu svojih podataka na e poštu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko imate dodatnih pitanja molimo Vas da nas kontaktirate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.